ФК Нефтяник-Укрнефть (Ахтырка) | Неофициальный сайт. Уважаемые гости регистрируйтесь пожалуйста на сайте!. Уважаемые пользователи заходите на канал в мирке #fcneftianik-ukrneft (server:irc.vip, Port:7777)!!!
Вторник, 19 Марта 2024, 12:39:39
Меню сайта
  • Новости
  • Блог
  • Состав команды
  • Календарь матчей
  • >>> Форум <<<
  • Гостевая
  • Написать админу
  • Сайт продается
  • Разделы новостей
    Анонс матчей [5]
    Видео [1]
    Кубок Украины [1]
    Товарищеские игры [4]
    Пресс-конференция [6]
    Трансферы [7]
    Фотогалерея [2]
    Разное [10]
    История клуба [11]
    Первая лига [21]
    Темы на форуме
    Наш опрос
    Кто, по вашему мнению, стал лучшим игроком Нефтяника?
    Всего ответов: 108
    Турнирная таблица
    М Команда І О
    1"Оболонь"1840
    2"Закарпаття"1838
    3"ПФК Севастополь"1834
    4"Сталь"1828
    5"ІгроСервіс"1828
    6"Волинь"1827
    7"Десна"1826
    8"Нафтовик"1725
    9"ПФК Олександрія"1824
    10"Дністер"1823
    11"Кримтеплиця"1722
    12"Динамо-2"1821
    13"Княжа"1820
    14"Фенікс-Іллічовець"1718
    15"Геліос"1818
    16"Прикарпаття"1717
    17"Енергетик"187
    _____________________

    Прогноз погоды
    Завтра будет солнечно,
    футбол будет ;)
    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Друзья сайта
    футбол на куличках
    Участник
    ukranian google


    Главная » 2008 » Сентябрь » 2 » "Нафтовик"-"ІгроСервис" 2:4
    14:06:08
    "Нафтовик"-"ІгроСервис" 2:4

    Цей матч був своєрідним дербі. Адже Сергій Шевченко, який вивів «Нафтовик-Укрнафту» у позаминулому сезоні до вищої ліги і працював у Охтирці більше шести років, вимушений був через невдачі на старті минулого чемпіонату залишити команду. Очоливши після цього «ІгроСервіс» він зумів досягти з сімферопольцями найкращого для них результату у першій лізі – 6-те місце.Незважаючи на спеку багато уболівальників зібралося на стадіоні, сподіваючись побачити перемогу своїх сим патиків. І хоча охтирські футболісти показали, мабуть, найкращу свою гру у цьому сезоні, досягти бажаного їм не вдалося. А на заваді стали «люди у чорному», як величають арбітрів.

    Гра розпочалася в обопільній боротьбі, та поступово почала вимальовуватися перевага господарів. На 8-й хвилині, після подачі кутового, капітан команди Єсип, якого оборонці залишили у карному майданчику неприкритим, старався пробити головою, та м’яч ковзнувши по маківці, пролетів мимо воріт. За 4 хвилини команди обмінялися гострими моментами: після удару Антипова м’яч прийняв на себе екс-нафтовик Агарін, а потім пощастило Величко, який необережно залишив лінію воріт. Та після того, як Симончук старався перекинути через нього м’яч, він зреагував і загрозу ліквідував. На 18-й хвилині після гострої атаки господарів Лазарчук зреагував на сильний удар Одинцова і відбив м’яч на лінію карного майданчика, але після удару Зайчука куля пролетіла вище воріт. Та все ж таки Владислав відкрив рахунок у звітному матчі. Пройшовши декількох оборонців ігросервівців, він увірвався в карний майданчик і пробив у дальній від голкіпера кут воріт. Продовжуючи мати ігрову ініціативу, охтирські футболісти, через помилки в обороні дозволили гостям вийти вперед. Спочатку Мартинов після подачі Бобаля, прийнявши м’яч, повторним ударом увігнав його у сітку воріт. А потім невідпорний удар наніс Якименко. А під кінець першого тайму у центрі поля розпочалися справжні пристрасті, і арбітр, розцінивши дії Одинцова як надто грубі, вилучив його з поля. Та чи тягнуло це на червону картку? Арбітр, який обслуговує матчі прем’єр-ліги повинен був у цьому розібратися більш професіонально. А ще через деякий чач вимушений був покинути поле і капітан нафтовиків. У боротьбі за м’яч з Колесником, арбітр знову «побачив» грубу гру у Єсипа, і знову червона картка. Пісдя цього глядачі влаштували справжню обструкцію арбітрам.
    На початку другого тайму, мабуть, стараючись реабілітуватися перед охтирськими уболівальниками, арбітр призначив пенальті, після того, як Чернік грубо зіграв проти новобранця «Нафтовика-Укрнафта», який орендований у «Кривбаса» Юрія Коломойця (перший матч за охтирську команду він зіграв у попередньому турі). Харченко, як завжди, чітко реалізував 11-метровий. І хоча в подальшому, гравці «Нафтовика» старалися змінити рахунок на свою користь, чисельна перевага при такій спеці далася взнаки. Симончук ударом з гострого кута вивів гостей вперед. А у вже компенсований арбітром час, голи господарі майже всією командою пішли відіграватися, сімферопольці провели гостру контратаку і Бондарчук, вийшовши віч-на-віч з Величко, встановив кінцевий рахунок. Незважаючи на поразку, уболівальники палко вітали своїх сим патиків за красиву гру.
    Післямова
    Сергій Шевченко, головний тренер «ІгроСервіс».
    – Нам пощастило. Граючи на емоціях, два футболісти «Нафтовика» були вилучені. Карт-бланш – вони нам «підіграли». А матч, ми знаємо силу суперника, команда адаптована до вищої ліги, Ми дивилися декілька відеозаписів гри охтирців. Потужна команда, хороший підбір гравців, як і тренерського штабу. Ми ж не маємо задач, через фінанси, зайняти там перше, друге місце… Ми їхали грати і нам просто пощастило. Валерій Городов, головний тренер «Нафтовик-Укрнафта»:
    – Мій колега торкнувся питання перед матчевої установки. Я, думаю, що у нього був відповідний підтекст у цій грі. Зрозуміло, що він працював багато років з цією командою і відповідною на гру була й установка. У нас ситуація була зовсім іншою: ніякого підтексту – просто нам були необхідні три очки. А граючи 60 хвилин з вісьмома гравцями – це не футбол. Так у нашій команді були високі морально-вольові якості. Але мене неприємно здивувало те, що майже після кожного зіткнення гравці суперника довго лежали на полі. Ну що ж, кожний добивається результат ату своїм методом. Ми грали трохи по другому. А про емоції – ми будемо розбиратися з футболістами. Це ж не справа, було там вилучення, чи не було. Ні скільки не применшуючи свої помилки, я так і не зрозумів, за що вилучили Єсипа.

    Источник: http://fcnaftovyk.com.ua/

    Категория: Пресс-конференция | Просмотров: 971 | Добавил: fcnaftovyk | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Форма входа
    Логин:
    Пароль:
    Календарь новостей
    «  Сентябрь 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Наша кнопка
    Поиск
    Фото




    Спонсоры





    Поиск
    Архив записей